Vaihtoon tarjolla keijunmekonsiemeniä Rhodochiton atrosanguineus

Siemeinä PALJON ja erinomainen itävyys. Omaa köynnöstäni olen talvettanut vanhempieni viileässä ja valoisassa varastossa jo kaksi talvea.

Katso kuva esim. http://www.kekkila.fi/web/kortisto.nsf/sp?Open&cid=Content047ED&kentta=1&template=naidenseurassatmp

Vaihdokkaaksi: Dandy Rock'n Bubble Bubblegum korttipakka, siis KOKO PAKKA. Eli näitä keräiltiin -80-90-luvulla purkkapaketeista. Pakassa mm. Tina Turner, David Bowie, Queen,Whitney Houston, Michael Jackson, Mick Jagger&Tina Turner, Elton John, Kim Wilde, Phil Collins, Madonna, Ann Lennox, Diana Ross, A-Ha, Bruce Bringsteen ja Sting. (Nyt juuri huomasin että joku on piirtänyt hertta kakkoseen, Bryan Ferryyn, hieman kuulakärkikynällä naamaan ja takapuolellekin :(

Koska tämä on täysi pakka, toivoisin jotain oikein kivaa vaihdossa. Tarjoa kuitenkin rohkeasti ;)

1262719.jpg

1262723.jpg

 

Tarjolla vaihtoon myös Alf -keräilytarroja -90 -luvulta, 80 kpl eli KOKO SARJA!!! Tarrat ei kyllä varmaan enää liimaudu, eli jos haluaa niistä jotain askakkerlla pitää ne liimata. 1 Kpl vähän kärsinyt.  Jotain ekstra kivaa tästä toivoisin :)

1331124.jpg

1331126.jpg

Tarjolla myös jalkapallo keräilypelikortit -80-90 -luvulta.KOKO PAKKA, vain 1 jokeri puuttuu (niitä on 3 kpl). Kunto vaihteleva, mutta pää osin hyvä. Jotain ekstra kivaa tästä toivoisin :)

Tarjolla myös sekalainen kokoelma tavallisia pelikortteja, ei koko pakkoja. 

1331132.jpg

Vaihdokaaksi tarjolla myös Matti Nykänen aiheisia iltapäivälehti, Apu ja Seura -lööppejä vuodelta 1988 (7 kpl). Taitettu kahtia ja yksi kulma rutussa, mutta ehjiä

1262728.jpg

 

Nenäkortteja jostain -80-90 luvulta, tulleet purkkapaketeissa.

1262838.jpg

Vaihdossa kaipaisin ompelutarvikkeita, jämiä ja vaatteissa jo palvelleita. Eli nappeja, ompelukuvia, koristenauhoja, kanttinauhoja, vinonauhoja, pitsejä (myös pyyheliinojen virkatut pitsit), kirjontalankoja, villalankojen loppujämiä, kankaiden päälle ommellut taskut... Tarjoa mitä keksitkään! Myös retrokankaat (esim. vanhat tyynyliinat) ovat mieluisia. Vaatteiden kankaisia pesu-  ja merkkilappuja. Vaatteiden tuunausta mielessä :).

Kaikista ihka ihaninta olisi jos jolekin olisi unohtunut kaapin perälle aito -70 -luvun ompelulehti kaavoineen.... Toivoahan aina saa! ;)

 Tarjokkaat tänne:     annukka.soinola miukumauku aina.net