Postareilla lähtee, mutta en pane vaihtaria pahakseni.

 

VHS leffoja: Minä ja Morrison, Periskooppi pystyyn, Sietämätöntä julmuutta, Cindyn jumppavideo (pätkii hieman) sekä Beavis ja Butthead Duuni tympii. 

1807191.jpg

 

Punainen muovinen aterianteline, eli siis teline/lokerikko, jossa säilytetään lusikoita, haarukoita yms. Kasarimalli. Kuva pyydettäessä. Ehjä.

 

Remontin yhteydessä purettu musta muovinen WC pöntön istuinosa ja kansi. Kannessa "jeesusteipin" jälki poikki kannen. En osaa sanoa onko sille mitään tehtävissä. Kuvat pyydettäessä. Aitoa seitkytlukua. Muuten ehjä. Tapit istuiosan kiinnityssysteemistä puuttu, mutta ne saanee fiksattua helposti.

 

Taaperon "työpöytä" ja siihen sopiva tuoli. Meneevät "neliöksi". Pöydässä yhdessä kulmassa 4*3 cm (noin) syvä skrupu, paikkaantuisi tod. näk. esim. kittaamalla. Kuvassa tuoli, pöydästä kuva pyydettäessä. Postarit vastaanottajalle tai nouto P-Karjalasta. (tästä halajaisin jostain vaihdossa)

tuoli.jpg


Lexmark mustesuihkutulostin (alustavasti varattu) (neliväri, ilman usb piuhaa. Ehjä ja tarpeeton, käytetty ehkä kerran. Meille kertyi näitä kaksi. Virtapiuhan pitäisi olla tallessa, mutta en ole toistaiseksi paikallistanut. Mustapatruuna ei taida olla mukana. (tästä halajaisin jotain pientä vaihdossa, mieluusti myös postikulut)

 

HP:n 600-sarjan mustesuihkutulostin, neliväri. Käytetty, ollut vintillä pari vuotta. Toimi sinne laitettaessa. Vanhalla kiinnityksellä, ei usb:llä. Näitä löytynee ylimääräisiä kaksi. Ei takeita onko ohjelmistolevyke tallessa, mutta saanee HP:lta(?).


Joutavana olisi myös vanha vauvan kantokoppa tai vaunun koppa (turkoosi). Toimi meillä "pesänä" sängyssä. Käy siis vielä ihan vauvalle tai vaikka lemmikkielämille pediksi. Postarit vastaanottajalle tai nouto. (Joensuu) (varattu alustavasti)

Ja... käyttämätön lampunvarjostin. Lappu vielä paikoillaan. Samanlainen myös oransina, josta puuttu yksi muovikoristeista. (varattu alustavasti)

1663753.jpg
 

Löytyy myös erilaisia "hömppäkirjoja" useita.

Vaihdetaan mieluusti vaikkapa villapaitaan (aitoa villaa!) tai useampaan huovutusproggigsen matskuksi. Askartelujutskat, helmet, kiiltokuvat ja pitsit yms. ompelujutut, langat (jämätkin) käyvät myös vaihdossa. Valmisbetonisäkkiin, askartelukipsijauhoon, polkuautoon, lasten vaatteisiin (86->) tai vaikkapa luumupuun taimeen. Kaikki vanhat tavarat ja astiat kiinnostavat myös.

Etsitään pientä maitotonkkaa kesäkukkien maljakoksi sekä Amelie leffaa dvd:nä sekä National Geographin dokumentteja, mieluusti dvd:nä. Etsitään myös taaperolle puupalapelejä. Vaihdokiksi jotain edeltä tai esimerkiksi kangasta.  

Lisätietoja: ratalampi@hotmail.com